We zijn alweer aan het schaatsen dus tijd voor overzicht een evenementen tijdens het schaatsseizoen.

Dit zijn de activiteiten op een rij:

Zaterdag 30 november

Sinterklaas met zwarte pieten op de ijsbaan.

Zaterdag 21 december

Kerstviering met Konijnen en Hazen.

Omdat de Konijnen en Hazen vlak na elkaar schaatsen, zullen we tussen half elf en elf uur met beide groepen Kerst vieren in de kleedkamer. Willen jullie allemaal op 21 december één kerstkaart maken en inleveren bij de Kerstvrouw (Annie)? Voor de Hazen: kom dus een half uurtje vroeger!

Zaterdag 21 december 18:15 – 20.15 uur

1e Jeugdschaatswedstrijd.

Om 17.45 begint de warming up, dus zorg dat je om 17:30 aanwezig bent!

Zaterdag 1 Februari: Ouder/kind schaatsen.

Op zaterdagochtend tijdens het lesuur mogen ook de ouders een keer mee schaatsen. Natuurlijk moeten zij ook handschoenen aan en muts op. Hier hoef je je uiteraard niet voor op te geven. Alle ouders/begeleiders zijn van harte welkom

De KPN-vriendendag: datum volgt zodra we weten of het doorgaat dit jaar

Zondag 9 februari

G- Schaatsevent regionale wedstrijden in Haarlem 16.00-19.30 uur. Opgeven vóór 20 januari 2020 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zaterdag 22 februari Jeugdschaatswedstrijd. 18:15–20.15 uur

Om 17.45 begint de warming up, dus zorg dat je om 17:30 aanwezig bent!

Zaterdag 29 februari en 7 maart Diplomaschaatsen

We zijn al hard aan het oefenen en natuurlijk willen we allemaal weer laten zien wat we dit jaar hebben geleerd. Dus op deze dagen zal er weer diplomaschaatsen zijn.

Zondag 1 maart Onderlinge Zoeff wedstrijd 19.00–20.00 uur

Zaterdag 14 maart: Seizoensafsluiting

De laatste dag met ’s morgens eerst de Elfstedentocht op de ijsbaan
en ’s avonds vanaf 19.00 uur het SLOTFEEST in ons clubgebouw.

Uiteraard kun je je als begeleider of ouder opgeven voor hulp aan diverse activiteiten via mail aan Marianne: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zo, dat was een hele lange lijst met allemaal leuke dingen om te doen bij Zoeff!

Veel ijsplezier, met een sportieve groet van het bestuur van Zoeff!