G-schaatsen

Kom schaatsen bij ZOEFF! 

Zoeff is een G-schaatsvereniging waar mensen met een beperking van jong tot oud zichzelf kunnen zijn en vrij kunnen bewegen op ieder niveau. Bestuur, trainers en vrijwilligers ervaren hun aandeel in de vereniging en de omgang met de leden als een verrijking. Elkaar inspireren, stimuleren, ondersteunen en vooral plezier hebben, daar draait het om. 

Zoeff begeleidt sinds 1981 schaatsers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Van jong tot oud; de één schuifelt achter een schaatsrekje, de ander rijdt verbluffende tijden.

De ontwikkeling van de leden en het lesprogramma bij Zoeff staan voortdurend in de aandacht. Ieder jaar aan het einde van het seizoen ontvangen de Zoeff-leden een KNSB-diploma waarop iedereen zijn of haar ontwikkeling terugvindt en trots kan zijn! Want persoonlijke aandacht is bij Zoeff vanzelfsprekend.

Wanneer? 
Iedere zaterdag, tijdens het schaatsseizoen, van 10.00 tot 11.00 uur schaatst Zoeff met 2 groepen. Het seizoen 2022/2023 starten we op 8 oktober.


Ook leren schaatsen en lekker meedoen?

  • Meld je aan voor een gratis proefles bij Charlotte: secretaris.zoeff.aijc@gmail.com  en ontdek hoe leuk het is om te (leren) schaatsen!
  • Geef een telefoonnummer door zodat wij contact met je kunnen opnemen. We spreken dan af wanneer je kan beginnen en geven praktische adviezen over schaatsen, kleding, helm etc.

G-schaatsen