Schaatsles

Schaatslessen zijn er voor volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar. Iedereen kan meedoen. Dus ook als je nog nooit hebt geschaatst en onzeker bent over wat je kunt.

Deze lessen worden verzorgd in meerdere groepen met elk hun eigen niveau, van beginner tot gevorderde rijder. Er is altijd een groep die perfect bij je past. Dit gebeurt in een prettige sfeer, op een uur waarbij alleen maar onze schaatslessen bezig zijn!

De schaatslessen worden gegeven door ervaren trainers die het geweldig vinden om ook jou beter te laten schaatsen. We schaatsen half overdekt, dus geen last van regen, maar wel lekker buiten. Dat is best belangrijk in deze tijd.

Beginners leren om op de juiste manier af te zetten, te glijden en te balanceren. Door te oefenen gaat dat beter. Je zult je zekerder gaan voelen en het schaatsen gaat makkelijker en wordt zo steeds leuker.

Gevorderde schaatsers gaan aan de slag om hun techniek te verbeteren, waardoor zij makkelijker hogere snelheden kunnen behalen. Ook wordt er aan de conditie gewerkt.

Ouders en jongeren vanaf 13 jaar kunnen tegelijkertijd les krijgen in verschillende groepen. Deze lessen vormen dan ook een prima vervolg op het jeugdschaatsen van de AIJC.

De lessen vinden plaats op een uur dat speciaal voor deze lessen is vrijgemaakt. Er zijn dus geen andere mensen vrij aan het schaatsen. Dit is een heel groot voordeel van deze schaatslessen.

Inschrijven kan meteen via de inschrijfbutton hieronder.

Liever eerst een gratis proefles? Stuur dan een mail naar schaatslesopzaterdag@gmail.com 

Schaatsles Alkmaarsche IJsclub Alkmaar
Schaatsles

Schaatslessen seizoen 2020 / 2021:

Kosten: 135 euro voor 16 lessen. Bij dit bedrag is toegang tot de ijsbaan inbegrepen!

Lestijd: start 17:30 uur, einde les 18:30 uur (let op: 12 dec en 27 feb aanvang 17.15 uur)

Data 2020-2021:

Oktober: 17-24-31
November: 7-14-21-28
December: 12-19
Januari: 2-9-16-23-30
Februari: 20-27