Schaatsles

Iedereen kan meedoen. Dus ook als je nog nooit hebt geschaatst of onzeker bent over wat je kunt. Schaatslessen zijn er voor volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar. Deze lessen worden verzorgd in meerdere groepen met elk hun eigen niveau, van beginner tot gevorderde rijder. Dit gebeurt in een prettige sfeer op een rustige baan waar op dat moment alleen maar schaatslessen zijn!

Beginners leren om op de juiste manier af te zetten, te glijden en te balanceren. Door oefening gaat dat steeds beter. Je zult je zekerder voelen op het ijs! Hierdoor gaat het schaatsen makkelijker en wordt het steeds leuker.

Gevorderde schaatsers gaan samen met ervaren trainers aan de slag om hun techniek te verbeteren, waardoor zij makkelijker hogere snelheden kunnen behalen. Ook wordt er aan de conditie gewerkt.

Ouders en jongeren vanaf 13 jaar kunnen tegelijkertijd les krijgen in verschillende groepen. Deze lessen vormen dan ook een prima vervolg op het jeugdschaatsen. Het seizoen bestaat uit 16 lessen.

De lessen vinden plaats op een uur dat speciaal voor deze lessen is vrijgemaakt. Het is dus géén publieksuur waar andere mensen vrij aan het schaatsen zijn.

Laat de tochten op natuurijs maar komen. Met de schaatslessen van de AIJC ben je er klaar voor!

NB: Twijfel je? Kom voor een gratis proefles! Stuur een mail naar schaatslesopzaterdag@gmail.com

Schaatsles Alkmaarsche IJsclub Alkmaar
Schaatsles

Schaatslessen seizoen 2019 / 2020:

Kosten: 125 euro voor 16 lessen. Bij dit bedrag is toegang tot de ijsbaan inbegrepen!

Lestijd: start 17:30 uur, einde les 18:30 uur

Data 2019-2020:

Oktober: 19-26
November: 2-9-16-23-30
December: 21-28
Januari: 4-11-18-25
Februari: 15-29
Maart: 7

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?