AIJC Senioren

Onze neo-senioren en senioren groep, in de leeftijd tussen 18 en ca. 35 jaar, bestaat uit ongeveer 40 jongens en meiden die met elkaar een hele gezellige groep vormen. Dit onder leiding van twee enthousiaste trainers. Naast dat er iedere training in de zomer en in de winter lekker en hard getraind wordt, is er ook tijd voor ontspanning met elkaar.

Ieder seizoen wordt er wel wat ludieks bedacht. Dit kan verschillen van een gezellige BBQ tot een team buildings weekend waar iedereen vrij is om aan deel te nemen.
Ondanks dat er niveau verschil in deze groep is, zijn er altijd wel jongens en meiden waar je samen mee kan trainen zodat je niet alleen hoeft te trainen.

Het is niet verplicht om wedstrijden te rijden maar het is toch leuk om een aantal keer per seizoen deel te nemen aan een wedstrijd om te kijken waar je staat voor jezelf. Daarom word/ben je immers lid van een wedstrijd vereniging.

Het leuke ook aan deze groep is dat er geregeld oude bekenden na soms jaren van afwezigheid toch weer terugkomen omdat ze het schaatsen en zeker ook de gezelligheid missen en dan weer met open armen worden ontvangen.

Nieuwe leden in deze leeftijdscategorie zijn altijd meer dan welkom en zullen hartelijk worden ontvangen.

Trainers

Mark de Groot

Lorem ipsum dolor sit amet timeam deleniti mnesarchum ex sed alii hinc dolores ad cum. Urbanitas similique ex nam paulo temporibus ea vis id odio adhuc nostrum eos.

Lennard Frinking

Lorem ipsum dolor sit amet timeam deleniti mnesarchum ex sed alii hinc dolores ad cum. Urbanitas similique ex nam paulo temporibus ea vis id odio adhuc nostrum eos.

Het laatste nieuws

maart 13, 2023
13.03 7

Jarno en Jens nemen medailles mee van de Vikingrace

Op donderdag 2 maart kregen Jarna Baars en Jens Van Wifferen een mail dat zij 1e reserve stonden op de lijst van deelnemers voor de Vikingrace. Zelf hadden wij niet echt van de Vikingrace gehoord dus hebben wij de site maar even bezocht: www.vikingrace.nl.…
februari 23, 2023
23.01 1

Het NK marathon voor Pupillen/Junioren in Groningen

Afgelopen zaterdag 18 februari was de AIJC goed vertegenwoordigd op het NK marathon voor Pupillen/ Junioren in Groningen. Het was een spannende dag voor de meeste rijders van de AIJC aangezien zij alleen de SFA marathon gewend zijn. Zaterdag was het toch wel…
februari 13, 2023
13.02 IMG 20230211 WA0034

De Schaatsjongens en Meisjes van Bontekoe

Van onze verslaggever - 11 februari Hoorn - Laat in de middag arriveerden één voor één de rijders van de AIJC om deel te gaan nemen aan het Bontekoe schaatstoernooi. Een door de STG Hoorn zeer goed georganiseerd toernooi voor jongens en meisjes pupillen C, B,…
januari 28, 2023
28.01 IMG 20230121 WA0016

Nederlands Pupillen Toernooi

Afgelopen zaterdag 21 januari 2023 was de dag van het Nederlands Pupillen Toernooi / NPT | STV Eemsmond. Met maar liefst 7 rijders van de AIJC, Jarno Baars, Teun Kwant, Noa Veerman, Hidde de Lange, Bradley Spijk, Teun Zutt en Jens van Wifferen, stonden wij…