AIJC IJsshow 2019

aijc kunstrijden

Heb jij ook zo genoten van de ijsshow dit weekend? Geef je dan op voor een gratis clinic op 30 april, 1 of 3 mei!
Onze schaatssterren staan voor je klaar om je een leuke les te bezorgen! Voor jong en oud! Wij ontvangen je graag tussen 9.30 en 11.00 op de Meent Bauerfeind en wij verhuren ook kunstschaatsen.
Geef je wel even van te voren op via kunstrijdenalkmaar@gmail.com  
Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 hebben al onze schaats-sterren hun kunsten vertoond in een wervelende ijsshow die dit jaar in het teken stond van Heroes. Tal van artiesten en persoonlijkheden die wij zien als helden (legendes) op wat voor manier dan ook. Onze ijsshow Heroes werd een ode aan al deze helden, in welke vorm dan ook. Personen die op wat voor manier dan ook voor iemand een held zijn of zijn geweest. Dus niet alleen super helden, maar echte personen, echte helden!
Het was weer een geweldige ijsshow! Super trots zijn wij op al onze helden voor en achter de schermen en op het ijs! Alle schaatsers, ouders, vrijwilligers en in het bijzonder Marcus, Cindy, Patricia en Caroline bedankt!

IJSSHOW Heroes wordt mede mogelijk gemaakt door het Victoriefonds, TAQA Cultuurfonds en de gemeente Alkmaar

Het toegangskaartje is dit weer jaar geld waard!

Dit jaar draagt de gemeente Alkmaar wederom bij aan de ijsshow Heroes. Met deze subsidie biedt AIJC kunstrijden bezoekers van de ijsshow de mogelijkheid om na de show (2e week van de meivakantie: 30 april, 1 en 3 mei, tussen 9.30-11.00) een gratis kunstschaatsclinic te volgen. De clinic is er voor jong en oud en voor ervaren of niet ervaren rijders. Op locatie ligt tijdens de show een intekenlijst klaar. Indien bezoekers hierop naam, leeftijd en emailadres achterlaten, dan ontvangt men data en tijden. Opgeven via de email kan natuurlijk ook ijsshow.aijc@gmail.com waar men kaarten bestelt.

Promofilm https://m.youtube.com/watch?v=ePcnIdH5fJQ&t=1s 

Facebook www.facebook.com/AIJCkunstschaatsen/ 

Contact ijsshow.aijc@gmail.com