Hoi ik ben Melissa Hopman, ik ben 17 jaar oud en ik zit al 10 jaar op schaatsen en bij de Alkmaarsche ijsclub. Dit seizoen rijd ik wedstrijden in de categorie junioren A. Schaatsen is mijn grootste passie en haal hier veel plezier uit!

PHOTO 2021 11 18 18 05 12

 

 

 

 

Hoi Ik ben Alessia Ballirano en ben 16 jaar.
Ik schaats al bijna 10jaar bij de Alkmaarsche IJsclub waarvan al bijna 8 jaar in de wedstrijdgroep. Sinds een paar jaar schaats ik op NK niveau waarvan ik dit seizoen in de categorie Junioren schaats.
Ik train zeker 5 dagen in de week, waarvan vaak ook een paar dagen in de ochtend voordat ik naar school ga.
Het liefst sta ik gewoon elk uur van de dag op het ijs.IMG 20211118 WA0003

 
 
 
Ik ben Chiara Ballirano, ik ben 12 jaar en schaats al sinds mijn 4de bij de Alkmaarscche ijsclub.
Ik train 5x per week waarvan soms ook s' morgenvroeg voor dat ik naar school ga.
Dit jaar schaats ik op NK niveau in de categorie basic novice. Dat is best pittig maar zal mijn uiterste best doen om er iets van te maken.
chiara
 

 

 

Katya

 
Hoi, ik ben Noa Hollenberg, 13 jaar. 
5 jaar geleden ben ik begonnen met kunstschaatsen en sinds dit seizoen zit ik in de Basic Novice B. 

 

 

 

Sterre

 

 

 

Ik ben Summer Wijkhuizen en ik ben 11 jaar en ik ga nu mijn 4de jaar van het wedstrijdseizoen in. Helaas nog niet veel wedstrijden kunnen rijden maar dat gaan we dit jaar inhalen. Ik schaats in de Mini's ABT 1116

 
 
 
Juna
11 jaar
Zit 3 jaar op schaatsen
Niveau mini
juna
 

 

 

Olivia is 10 jaar en dit is haar derde seizoen in de wedstrijdgroep. Ze schaatst in de mini's. olivia

 

 Hoi, mijn naam is Anna Fleur Smit en ik ben 11 jaar. Ik was 5 jaar toen ik begon met schaatsen bij AYC en sinds mijn 7e schaats ik in de wedstrijdgroep. Nu schaats ik in de categorie Midi's.

BFIN4483

 

 

 

Fien

 

 

 

Ik ben Sanne Dekker. Ik ben 21 jaar en zit nu tien jaar op kunstschaatsen. Ik schaats in de categorie Maxi’s.Sanne

 

 

 

Veerle

 

 

 

Hallo, ik ben Katia Suris.  Ik ben 14 jaar oud.  Ik schaats al sinds mijn 10e in de wedstrijdgroep.  Nu zit ik in categorie Mkatia

 

 

 

Alma

 

  Yasmin

 
 - 10 jaar
 - zit 1,5 jaar op schaatsen 
 - categorie Starters 2
 

 

 

Selinay

 

 

 

Safina

 

 Hoi! Mijn naam is Tess Hoogerwerf en ik ben 10 jaar. In februari 2020 begon ik met kunstschaatsen bij AIJC en nu schaats ik in de wedstrijdgroep. Ik vind het superleuk en gezellig!

tess

 

 

Ema

 

 

 

Julie

 

Ik ben Anastasia , 7 jaar en woon in Alkmaar. Ik zit nu iets ruim een jaar op schaatsen. Ik begon met LearnToSkate en vanaf september 2021 zit ik bij de Wedstrijd groep. Mijn alle eerste wedstrijd dit jaar ga ik in de categorie Starter 1 schaatsen.

anastasia

 

 

Masha Shilo
8 jaar
Begonnen in Augustus 2021
S categorie 

image0
 

 

 

Elize

 

 

 

Emma

 

Mijn naam is Annabel van der Tas en ik ben 16 jaar. Sinds januari 2020 volg ik kunstschaats lessen bij AIJC en vanaf augustus 2021 schaats ik bij de recreanten. Toen ik hoorde dat je je kon opgeven voor wedstrijdrijden, wilde ik dat meteen doen! Ik schaats bij de Aspiranten 1A en heb het ontzettend naar mijn zin op het ijs. Hopelijk kan ik nog lang doorgaan met schaatsen bij AIJC!

 

 

 

Noa 

 

 

 

Mariken

 

 

 

Mijn naam is Kimberly Boelens en ik ben 27 jaar oud. Ik ben begonnen met kunstschaatsen in januari 2018 en ga dit seizoen voor het eerst wedstrijden rijden in de categorie Aspiranten 2B.kimberly

 

 

 

(page is under construction)