Hoi ik ben Melissa Hopman, ik ben 17 jaar oud en ik zit al 10 jaar op schaatsen en bij de Alkmaarsche ijsclub. Dit seizoen rijd ik wedstrijden in de categorie junioren A. Schaatsen is mijn grootste passie en haal hier veel plezier uit!

PHOTO 2021 11 18 18 05 12

Hoi Ik ben Alessia Ballirano en ben 16 jaar.
Ik schaats al bijna 10jaar bij de Alkmaarsche IJsclub waarvan al bijna 8 jaar in de wedstrijdgroep. Sinds een paar jaar schaats ik op NK niveau waarvan ik dit seizoen in de categorie Junioren schaats.
Ik train zeker 5 dagen in de week, waarvan vaak ook een paar dagen in de ochtend voordat ik naar school ga.
Het liefst sta ik gewoon elk uur van de dag op het ijs.IMG 20211118 WA0003

Ik ben Chiara Ballirano, ik ben 12 jaar en schaats al sinds mijn 4de bij de Alkmaarscche ijsclub.
Ik train 5x per week waarvan soms ook s' morgenvroeg voor dat ik naar school ga.
Dit jaar schaats ik op NK niveau in de categorie basic novice. Dat is best pittig maar zal mijn uiterste best doen om er iets van te maken.
chiara

Katya

Noa

Sterre

Ik ben Summer Wijkhuizen en ik ben 11 jaar en ik ga nu mijn 4de jaar van het wedstrijdseizoen in. Helaas nog niet veel wedstrijden kunnen rijden maar dat gaan we dit jaar inhalen. Ik schaats in de Mini's ABT 1116

Juna
11 jaar
Zit 3 jaar op schaatsen
Niveau mini
juna

Olivia is 10 jaar en dit is haar derde seizoen in de wedstrijdgroep. Ze schaatst in de mini's. Foto bijgevoegd. Hopelijk snel een nieuwe in haar nieuwe jurkjeolivia

Anna Fleur

Fien

Ik ben Sanne Dekker. Ik ben 21 jaar en zit nu tien jaar op kunstschaatsen. Ik schaats in de categorie Maxi’s.Sanne

Veerle

Hallo, ik ben Katia Suris.  Ik ben 14 jaar oud.  Ik schaats al sinds mijn 10e in de wedstrijdgroep.  Nu zit ik in categorie Mkatia

Alma

Yasmin

Selinay

Safina

Hoi! Mijn naam is Tess Hoogerwerf en ik ben 10 jaar. In februari 2020 begon ik met kunstschaatsen bij AIJC en nu schaats ik in de wedstrijdgroep. Ik vind het superleuk en gezellig!tess

Ema

Julie

Ik ben Anastasia , 7 jaar en woon in Alkmaar. Ik zit nu iets ruim een jaar op schaatsen. Ik begon met LearnToSkate en vanaf september 2021 zit ik bij de Wedstrijd groep. Mijn alle eerste wedstrijd dit jaar ga ik in de categorie Starter 1 schaatsen.

anastasia

Masha Shilo
8 jaar
Begonnen in Augustus 2021