Sponsoracties AIJC 2021Alkmaar – Na een succes herintreden doet de Alkmaarsche IJsclub ook dit jaar weer mee aan de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Dat houdt in dat alle langebaanleden tot en met de junioren C categorie vanaf zaterdag 18 september loten kunnen verkopen! Afgelopen week is alle informatie via de mail verstuurd en hebben de leden een verkoopboekje tijdens de training ontvangen. Heb je de informatiemail over de verkoopmethoden nog niet gelezen, doe dit dan alsnog even, mocht je daarna nog steeds vragen hebben kun je ze via de mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat gaan wij met de opbrengst doen?

Van ieder verkocht lot gaat 80% van de verkoopwaarde naar de Alkmaarsche IJsclub. Met deze opbrengst willen wij na alle afgelasten jeugdactiviteiten dit seizoen alsnog een jeugdschaatskamp voor de langebaanafdeling organiseren. Uiteraard geheel coronaproof en volgens de richtlijnen van het RIVM. Mocht een schaatskamp niet te realiseren zijn, wordt de opbrengst gebruikt voor een jeugdactiviteit aan het eind van het schaatsseizoen.

Is er nog niemand van de AIJC bij je langs geweest?

Indien je onze jeugdleden hebt gemist en toch graag loten wilt kopen om de club te steunen is dit natuurlijk ook mogelijk. Dat kan door op deze link te klikken! Naast de lotenverkoop van de Grote Clubactie doet de Alkmaarsche IJsclub wederom mee aan de Rabo ClubSupport actie (voorheen bekend als de Rabo Clubkas Campagne). Met deze actie kunnen wij door middel van stemmen geld inzamelen voor de Alkmaarsche IJsclub. Zie voor meer informatie de website van Rabo ClubSupport.

Hoe gaat het in zijn werking?

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen is het van belang dat er zoveel mogelijk leden van de Rabobank hun stem online uitbrengen op de Alkmaarsche IJsclub. Dus trommel familie, vrienden en bekenden op om op de AIJC te stemmen. Je kunt je stem uitbrengen van 4 t/m 24 oktober via de Rabobank app of deze link. In 2020 haalde wij als AIJC een recordbedrag op van €2.145,68 met als bestedingsdoel toekomst- & jeugdplannen

faciliteren. Dit jaar staat bijscholing van de trainers centraal en gaan wij voor een nieuw recordbedrag. Op te stemmen is het wel vereist dat je rekeninghouder bent bij de Rabobank. Als je lid bent, heb je al het goed is al een stemcode ontvangen en wellicht ook al gestemd.

Geen lid van de Rabobank en wel rekeninghouder?
Mocht je nog geen lid zijn van de Rabobank dan kun je dat via deze link snel en eenvoudig regelen. Nadat je de bevestiging hebt ontvangen dat je lid bent van de Rabobank, dien je even telefonisch contact op te nemen via nummer 072-567 44 00, optie 6 overige vragen, om een stemcode aan te vragen. 

Alkmaarsche IJsclub ingeschreven voor Vomar Club is Koning spaaractie

Het AIJC Sponsorteam heeft de afgelopen weken in de overuren gezeten, want naast de bovenstaande sponsoracties is er vanaf nu ook de Vomar Club is Koning spaaractie. Hoe kun je meedoen en daarmee de Alkmaarsche IJsclub steunen?

  • Zorg dat je in het bezit bent van een Klant is Koning spaarkaart;
  • Heb je deze nog niet vraag deze dan gratis bij de informatiebalie in de Vomar
  • Registreer je Klant is Koning spaarkaart en maak een account aan via deze link;
  • Koppel de Alkmaarsche IJsclub aan je Klant is Koning spaarkaart via actiecode: IJAL2021

Scan je Klant is Koning spaarkaart iedere keer als je boodschappen doet. Je hoeft geen kooppunten te kopen om je vereniging te steunen. Vomar keert elke 3 maanden 0,5% over het totaal bestede bedrag aan boodschappen uit aan jouw vereniging.