RABO ClubSupport Adv a5 Liggend 1 FCW F02 no Crops

Alkmaar – Het zal vele niet ontgaan zijn dat er de laatste maanden hard is gewerkt aan diverse sponsoracties en de sponsorbrochure. Zo zijn de jeugdleden nog volop loten aan het verkopen voor de Grote Clubactie, de teller staat inmiddels op 387 verkochte loten! Ook voor de aankomende actie hebben jullie al een mail ontvangen, namelijk de Rabo ClubSupport 2020 actie.

Wat houdt dit precies in?

De Rabo ClubSupport actie is een initiatief van de Rabobank om lokale sportverenigingen financieel te steunen. Je als lid en rekeninghouder van de Rabobank vijf stemmen uitbrengen op lokale verenigingen die jij wilt steunen. Elk lid kan maximaal twee stemmen uitbrengen op één en dezelfde club, de andere drie kun je uitbrengen op andere verenigingen uit de buurt.

Wanneer gaat de stemperiode in?

Je kunt je stemmen uitbrengen in tussen 5 en 25 oktober, daarna worden alle stemmen geteld en wordt er per stem een bedrag aan gekoppeld. Zo verdeelt de Rabobank €200.000,- over alle verenigingen. In november volgt de cheque uitreiking en worden de bedragen bekend gemaakt.

Nog geen lid en wel Rabo-rekeninghouder?

Mocht je nog geen lid zijn van de Rabobank en ben je wel rekeninghouder dan kun je dat hier eenvoudig regelen, door op de ik doe mee button rechtsboven in het scherm te klikken.

Ook kun je via de Rabobank bankieren app lid worden. Hiervoor volg je de stappen:

1. Open de Rabobank app
  2. Ga onder in het scherm naar zelf regelen
  3. Ga naar lidmaatschap
  4. Klik op de button ik doe mee.

Met hoe meer leden we stemmen, des te meer geld wij inzamelen voor de Alkmaarsche IJsclub!