WhatsApp Image 2020 09 18 at 13.50.31
Alkmaar – Wellicht hebben jullie dit weekend al een wat fanatieke verkopers van de Grote Clubactie door de straat zien gaan of aan de deur gehad. De jeugd van de Alkmaarsche IJsclub is afgelopen zaterdag, tijdens de landelijke start, begonnen met de verkoop van de loten. Dit jaar hadden de bestuursleden de kick-off voor de koop van de eerste loten.

Wat gaan wij met de opbrengst doen?
Nu maar hopen dat het clubdoel wordt behaald, van ieder verkocht lot gaat er namelijk 80% van de verkoopwaarde naar de Alkmaarsche IJsclub. Met deze opbrengst willen wij na alle afgelasten jeugdactiviteiten dit seizoen alsnog een jeugdschaatskamp te organiseren. Uiteraard geheel coronaproof en volgens de RIVM-richtlijnen. Mocht een schaatskamp niet te realiseren zijn, wordt de opbrengst gebruikt voor een jeugdactiviteit aan het eind van het schaatsseizoen.

Is er nog niemand van de AIJC bij je langs geweest?
Ben jij nog niemand van de AIJC tegen gekomen en wil je de jeugd wel steunen door middel van de lotenverkoop? Klik dan hier en vul eenvoudig de gegevens in voor een eenmalige machtiging.

728x90 300dpi