images

Januari 2019 vinden de International Children's winter Games plaats in Lake Placid Amerika en netzoals vier jaar geleden doet Alkmaar ook weer mee! Wij zijn hier super trots op en zeker omdat wij als AIJC maar liefst negen(!) schaatsers hebben mogen uitnodigen, zeven langebaan en twee kunstrijdsters. Zij zullen in januari de strijd aan binden met leeftijdsgenoten van over de hele wereld en zijn er gebrand op om de prestaties van Innsbruck 2015 minimaal te evenaren! Maar om dit avontuur überhaupt doorgang te laten vinden hebben zij uw en onze hulp hard nodig!

Helaas is Lake Placid wel iets verder weg dan Innsbruck en daarom komt er wel een serieus finiancieel plaatje bij kijken. De gemeente Alkmaar en Alkmaar Sport voorzien al een heel groot deel hiervan, maar de rijders moeten zelf ook nog een bedrag inleggen, het liefst via sponsoring. Hierom zijn zij ook nog naarstig opzoek naar sponsoren en/of donateurs! Via de onderstaande sponsorbrief kunt u of uw bedrijf onze toppers naar Lake Placid helpen. 

Daarnaast hebben zij ook een sponsoractie opgezet. Deze actie maakt het mogelijk om een ansichtkaart, met een foto van het team erop, van €5,- te kopen. Als het team in Lake Placid is zullen zij deze ansichtkaart naar u opsturen. Naast sponsoring en de sponsoractie is het natuurlijk ook mogelijk om op een andere manier een bijdrage te doen, een gift bijvoorbeeld.

Voor de sponsoring, ansichtkaart, giften/donaties, of meer informatie verwijzen wij u naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

HELP ONZE TOPPERS NAAR ICG IN LAKE PLACID!!!

20181104 131433