Kleding AGU

Wij zijn als langebaan zeer blij en trots om te kunnen mededelen dat er, na jaren van afwezigheid, nu weer uniforme clubkleding is van de Alkmaarsche IJsclub! Na een lange zomer onderhandeld en gezocht te hebben naar een geschikte kledingsponsor zijn wij uitgekomen bij AGU.

 

AGU zal bij de meeste bekend staan als fietskledingmerk en/of omdat het hoofdkantoor in de Boekelemeer in Alkmaar gevestigd is, maar zij voorzien ook vele schaats(merken)teams van kleding. Dat zij deze combinatie hebben, in fiets en schaatskleding, was voor het bestuur de rede om met AGU in zee te gaan. Zij kunnen namelijk zowel goede winterkleding als zomerkleding aanbieden en maakt het straks dus weer mogelijk om ook een fietsbroek en shirt van de AIJC aan te schaffen, naast een schaatspak en jasje. 

 

Alle leden van AIJC langebaan hebben de mogelijkheid om deze kleding te bestellen. Sommige leden hebben al kleding gepast tijdens de eerste pasavond en deze resultaten worden meegenomen in de eerste bestelling. De leden die daar dus aanwezig waren moeten nog wel groenlicht geven voor hun persoonlijke bestelling! Hierover is een e-mail gestuurd naar alle leden. 

 

Leden die nog geen kleding hebben gepast kunnen dit in de loop van het seizoen nog doen bij een tweede pasavond en eventueel bij schaatswinkel Fortysix Sports. Details en data hierover volgen later via de mail en website. 

 

De eerste levering wordt eind oktober verwacht, dus naar alle waarschijnlijkheid zien we vanaf november de nieuwe clubkleding verschijnen op de ijsbaan. Wij als langebaan-bestuur zijn zeer enthousiast, hopelijk worden jullie dat ook!

 

Toerschaatsen

Bram Dieleman, van het hoofdbestuur, is ook druk bezig om deze kleding beschikbaar te maken voor de toerschaatsafdeling. Zij zullen hier apart bericht van krijgen.