AIJC jeugd dag 2020

Heerhugowaard - Normaal gesproken zouden wij met de jongste leden van de Alkmaarsche IJsclub de jeugd dag in april organiseren, het nieuwe normaal heeft er in 2020 voor gezorgd dat het nu afgelopen weekend plaatsvond. Begeleiders met mondkapjes, maximaal 4 personen op een bowlingbaan, zelf een zakje chips meenemen etc… En wat was het leuk om iedereen eens een keer in “gewone” kleding te zien!

Naast het feit dat er veel onderlinge strijd plaatsvond wie er het beste kon bowlen, ging het zaterdag vooral om plezier maken en gezellig je schaatsvrienden en vriendinnen beter leren kennen. Er werd veel gelachen, limonade gedronken, stoere actiefoto’s gemaakt en natuurlijk strikes gegooid!

Dit hele spektakel werd mede mogelijk gemaakt door de succesvolle lotenverkoop van de jeugd tijdens de Grote Clubactie. Degene die 20 loten of meer hebben verkocht ontvingen een certificaat waarbij ze korting krijgen op leuke uitjes. De top-3 bestaande uit Lars, Thomas en Jens ontvangen na het passen mooie zomerkleding. Met andere woorden zaterdagochtend vertrokken jeugdleden en trainers met een lach richting huis.