Thialf afgelast

Thialf wedstrijd 14-11-2020 afgelast

Slecht nieuws dien je altijd direct te melden, bij deze dan ook kort en bondig, de Clubwedstrijd in samenwerking met Sportclub Chronos in Thialf op 14 november is afgelast. Wij kunnen het helaas in deze tijd niet mogelijk maken om aan alle maatregelen en betaalbare wedstrijd te houden.

Inleveren Grote Clubactie boekjes

Dan over naar het goede nieuw, inmiddels is het vooropgestelde streefbedrag van €1.500,- behaald! Wij kunnen dus melden dat de jeugd met groot succes haar best gedaan heeft om loten te verkopen. Alle leden die 20 loten of meer hebben verkocht zullen binnenkort in het zonnetje worden gezet met een mooie en verdiende oorkonde. Heb jij je boekje nog niet ingeleverd, doe dit dan nog snel bij een van de trainers!

Alkmaarsche IJsclub mondkapjes, colletjes en mutsen

Naast de succesvolle lotenverkoop, gaat ook de verkoop van de AIJC mondkapjes erg hard, wij hebben er nog enkele beschikbaar. Hetzelfde geldt voor de colletjes en mutsen van de Alkmaarsche IJsclub. Heb jij interesse in een van deze producten laat het dan weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..