WhatsApp Image 2020 10 19 at 11.43.56

Alkmaar - Na veel onduidelijkheid, stapels vernieuwde protocollen en een hoop kopzorgen, konden wij gisteren dan eindelijk genieten van onze eerste AIJC Jeugd testwedstrijd. Als AIJC kijken wij terug op een succesvolle editie waarbij alle coronamaatregelen keurig zijn uitgevoerd en nagekomen. Alle ouders, vrijwilligers en de rijders hebben dit “feestje” mogelijk gemaakt, dank daarvoor!

De uitslag kan helaas niet officieel gepubliceerd worden op de KNSB sites, maar hieronder kunnen jullie de tijden altijd terugvinden.

Hieronder nog enkele reacties:

“Hoi topper, echt helemaal top dat het je gelukt is om toch een wedstrijd mogelijk te maken! Ik heb me al ingeschreven, bedankt!” (jeugdlid).

“Vanavond een hele goede en leuke avond gehad. Volgens mij ging alles goed via de regels. Ook buiten zag ik ouders uit elkaar staan en niet hutje mutje. Dus organisatie bedankt!” (jeugdtrainer).

“Zo weer thuis, allen bedankt voor een at mij betreft super geslaagde coronaproof wedstrijd met veel PR'S. Complimenten aan de organisatie. Ik begreep ook dat er buitenom gezorgd werd voor koffie. Morgen maar weer gewoon trainen.” (ouder jeugdlid).

“Graag gedaan het ging goed ben blij dat iedereen zijn best heeft gedaan in de juryruimte is het lastig ook met zo weinig mensen om elkaar niet in de weg te lopen.” (wedstrijdleider).

Attachments:
Download this file (trainingswedstrijd AIJC alleen AIJC leden t_m 17 jaar - klassement - Distance Combinations.pdf)Uitslag AIJC testwedstrijd 18/10[ ]163 kB