GCA Beeldmerk kleur

Alkmaar - Na twee jaar afwezigheid doet de Alkmaarsche IJsclub weer mee aan de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Dat houdt in dat alle langebaanleden tot en met de junioren B categorie vanaf zaterdag 19 september loten kunnen verkopen! Afgelopen week is alle informatie via de mail verstuurd en hebben de leden een verkoopboekje tijdens de training ontvangen. Heb je de informatiemail over de verkoopmethoden nog niet gelezen, doe dit dan alsnog even, mocht je daarna nog steeds vragen hebben kun je ze via de mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat gaan wij met de opbrengst doen?

Van ieder verkocht lot gaat 80% van de verkoopwaarde naar de Alkmaarsche IJsclub. Met deze opbrengst willen wij na alle afgelasten jeugdactiviteiten dit seizoen alsnog een jeugdschaatskamp te organiseren. Uiteraard geheel coronaproof en volgens de RIVM-richtlijnen. Mocht een schaatskamp niet te realiseren zijn, wordt de opbrengst gebruikt voor een jeugdactiviteit aan het eind van het schaatsseizoen.

Is er nog niemand van de AIJC bij je langs geweest?

Indien je onze jeugdleden hebt gemist en toch graag loten wilt kopen om de club te steunen is dit natuurlijk ook mogelijk. Dat kan door op deze link te klikken!

728x90 300dpi