Heerenveen – Vanmorgen vroeg zijn Sven en Menno richting Friesland vertrokken om daar de paskleding van de Alkmaarsche IJsclub op de halen bij Bioracer. Er werd op gepaste afstand koffie gedronken en gekletst over de laatste ontwikkelingen rondom de clubkleding en hoe het nu gaat in deze gekke coronatijd.

Vanaf morgen kan de wintercollectie van de AIJC door alle clubleden (langebaan, toerschaatsen, schaatsles, jeugdschaatsen en Zoeff) worden gepast bij FortySix Sports naast de ingang van ijsbaan de Meent Bauerfeind. Hier hebben jullie eerder een informatiemail over ontvangen. Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor de passessies, doe dat dan alsnog, dit is verplicht. Je kunt dat hier doen.

Tijdens deze passessies zijn Sven en Menno aanwezig om alle vragen te beantwoorden en te helpen bij het passen. Je kunt tijdens de sessies direct betalen via iDeal en zult bericht krijgen wanneer jouw clubkleding wordt geleverd.

Let op: de AIJC clubkleding kan alleen worden gepast tijdens de passessies. FortySix Sports heeft niets met de paskleding te maken en kan niet helpen met het beantwoorden van de vragen.

Mocht je vragen hebben kan dat via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inleveren clubselectie kleding

Nu er nieuwe sponsoren worden aangetrokken en er een nieuwe kledinglijn is opgezet wordt het ook tijd om oude kleding in te leveren. Alle rijders die in het bezit zijn van geleende clubselectie kleding worden verzocht dit tijdens trainingen in te leveren bij Menno. De kleding wordt uitgezocht en alle herbruikbare kleding zal worden gedoneerd.