IMG 1650

Beste AIJC'ers, 

Gelukkig zijn vele van ons gezond en zullen de meesten weinig last krijgen van het coronavirus. Dat is natuurlijk een zegen, maar het gevaar is dat wij het virus ongemerkt aan anderen doorgeven. Juist aan de mensen die kwetsbaarder zijn en dat zijn er meer dan je denkt of ziet. Ook binnen onze club. 

Wij als bestuur nemen aan dat jij niet verantwoordelijk wilt zijn voor het ernstig ziek worden of zelfs overlijden van een ander. En de oplossing is in onze sport ZO simpel. 

Houd je daarom aan de volgende richtlijnen:

- Bij de minste of geringste vorm van verkoudheid (dus hoesten, snot of moeheid): ga NIET trainen.

- Train ALLEEN of maximaal met 1 vaste trainingspartner gedurende deze hele periode. LET OP: dus NIET af en toe met een andere partner, want dan train je feitelijk nog steeds met een groep.

- Houd afstand conform de richtlijnen van het RIVM en sportbonden.

- Put jezelf niet uit. Hard trainen is normaal goed, maar verlaagt wel je weerstand. Dit maakt je dus vatbaarder voor het coronavirus.

- En vergeet vooral niet: ook wij als sporters zijn niet onverwoestbaar. COVID-19 kan verstrekkende en blijvende gevolgen hebben voor je gezondheid. Voorkom dat jij en een ander ziek wordt. 

We doen dit met zijn allen. Velen van ons houden zich al aan bovenstaande richtlijnen, maar het is nu zeer belangrijk dat iedereen dit doet. Spreek elkaar dan ook aan op hun gedrag als ze zich niet houden aan de richtlijnen. Daarmee draag je bij aan een sneller herstel van de maatschappij en kunnen wij hopelijk van de zomer weer met zijn allen samen trainen. 

JE REDT HIER MENSEN MEE! 

Voor iedereen is deze tijd lastig en erg ingrijpend. We hopen dat jij en jouw naasten gezond blijven en dat we dit snel achter ons kunnen laten.