hunter en bioracer logo

Alkmaar/Heerenveen- Sinds vandaag is het zover, de Alkmaarsche IJsclub heeft een unieke webshop voor haar Bioracer clubkleding. Het heeft even langer geduurd dan iedereen gehoopt had, maar jullie kunnen nu, zoals gebruikelijk is in 2020, internetshoppen. Klik hier --> AIJC Clubkleding webshop

Voordat je kleding kunt bestellen dien je een paar stappen te doorlopen: 

Stap 1). Maak een account aan voor de webshop. Niet gelijk schrikken, dit gebruikt Bioracer om de clubkleding toe te sturen, zodat wij er als de AIJC niet meer als derde partij tussen hoeft te zitten. Bestel op naam van het clublid dat ingeschreven is bij de AIJC, wij zullen de uiteindelijke bestellijst controleren zodat de kleding exclusief voor leden blijft.

Stap 2). Let goed op welke clubkleding je besteld, er zijn zowel mannen als vrouwen modellen of fietskleding voor de recreant of de wedstrijdrijder. De Alkmaarsche IJsclub is immers een club voor jong en oud en voor ieder niveau, dit maakt de kleding keuze dan ook reuze. Let op: heb jij op de afgelopen pasavond kleding gepast en weet je je maten niet meer, stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stap 3). Na het invullen van de bestelling dien je direct te betalen, vervolgens ligt de bal bij Bioracer en zal het uiterlijk +/- 8 weken duren voordat jij je AIJC Clubkleding op de deurmat hebt liggen. Let op: bestelde clubkleding kan niet meer geretourneerd worden en ruilen is niet meer mogelijk. Indien er vragen zijn over de kleding kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Mocht je na deze uitleg toch nog vragen hebben horen wij dat graag via de mail. Namens het bestuur en Bioracer wensen wij je heel veel pr’s en plezier van de AIJC Clubkleding.