Groeps foto kleding

Alkmaar- Op de Ledenvergadering van de langebaan van werd het al benoemd, maar dan hier de officiĆ«le uitnodiging voor de volgende pasavond van de clubkleding van de Alkmaarsche IJsclub langebaan. Op vrijdag 28 juni is de pasavond voor de schaatskleding voor het komende (winter)seizoen! De pasavond vind plaats op Sportpark Viaanse Molen (Hylas), voor en na de looptraining aldaar. Hier kunnen alle leden van de AIJC-langebaan kleding passen en deze vervolgens bestellen.

   - Locatie: sportpark Viaanse Molen (Hylas); Havinghastraat 4, 1817 DA Alkmaar

   - Tijd: voor en na de training. Ongeveer 18:00 uur tot 21:00 uur;

De informatie over de prijzen van de afzonderlijke kledingstukken en volledige kledingpakketten zullen op de avond zelf beschikbaar zijn. Daarnaast zal de kleding waarin gepast wordt representatief zijn voor de uiteindelijke clubkleding, ja echt waar. Deze pasavond is vroeg genoeg om de kleding voor het winterseizoen te kunnen uitleveren, exacte levertijden kan AGU alleen nog niet geven.

 

Zomerkleding

Zoals vorig jaar al werd aangekondigd zou er dit jaar ook zomerkleding beschikbaar zijn. Helaas is dit niet meer mogelijk. Door een samenloop van omstandigheden, moeizame uitgifte van tweede ronde clubkleding, aanpassingen in design, reparaties van winterkleding en verdere afhandeling van de eerste twee rondes clubkleding, hebben er in geresulteerd dat er te weinig tijd over was om de zomerkleding op een acceptabele manier aan te kunnen bieden. Wij hebben als bestuur daarom, voorafgaand aan de L.V., besloten om deze zomer nog geen zomerkleding beschikbaar te stellen.

Er is nu gekozen om de winterkleding prioriteit te geven en deze zomer duidelijke afspraken te maken met AGU over de zomerkleding. De verwachting is dat we de zomerkleding gaan passen in november, zo hebben wij en AGU voldoende tijd om de kleding gereed te hebben voor de zomer. Ons streven is namelijk dat de zomerkleding al uitgeleverd kan worden aan het einde van het winterseizoen. Dit zijn echter alleen nog voornemens en zoals de ervaring leert komen die nooit helemaal uit. 

De zomerkleding die we beschikbaar gaan stellen staat min of meer vast. Deze zal bestaan uit een performance fietsbroek en shirt en daarnaast ook een skeelerpak in AIJC kleuren. Ook hier kunnen echter nog aanpassingen in komen. 

 

Rubberpakken

Voor de fanatieke en/of hele snelle rijders zijn rubberpakken een must. Helaas bleek bij vorige passessies dat er tijdens het passen nog wel eens wat fout gaat. Om fouten en teleurstellingen te voorkomen heeft AGU aangeboden om rubberpakken te passen onder begeleiding van AGU personeel, dit zal dan wel op het kantoor van AGU in Alkmaar zijn. Zij kunnen dan vertellen hoe het pak aan moet en zij adviseren in het kiezen van de juiste maat. Bij rubberpakken luistert het nogal nauw qua pasvorm, zelfs het aantrekken van een dergelijk pak heeft een eigen stappenplan. Exacte informatie over de rubberpakken is op de pasavond beschikbaar voor de leden die interesse hebben in een rubberpak.