Limburg

Alkmaar- In het weekend van 5 t/m 7 juli gaan we weer op fietskamp in Limburg! Dit kamp is voor iedereen van de AIJC-langebaan vanaf junioren C2, de veteranen mogen dus ook mee. We vertrekken op vrijdag 5 juli rond het middaguur per auto naar Wijlre. Ook dit jaar is het weer mogelijk om te kiezen of je jouw racefiets of MTB wilt meenemen. We gaan ieder dag 2,5 uur tot 4 uur fietsen in de Limburgse heuvels waarbij plezier en veiligheid natuurlijk voorop staan. 

 

Al jaren gaan wij als AIJC-langebaan naar de Limburg om daar, net voor de zomervakantie, als een stel klimgeiten omhoog te fietsen. Natuurlijk is niet iedereen even snel of ervaren in het fietsen, er zijn daarom ook iedere dag minimaal drie groepen; een snelle wielergroep een beginners wielergroep en een MTB-groep. Zo kan iedereen op zijn/haar niveau en discipline dit kamp beleven. 

 

Naast het harde "trainen" (en taart eten) is er voldoende ruimte over voor vrijtijd. De locatie waar we overnachten heeft een groot grasveld met voetbaldoelen en een volleybalveld. Daarnaast is er ook voldoende ruimte om andere dingen te doen, zoals je fiets schoonmaken of nakijken na een hele dag hard fietsen.

 

Eten en drinken wordt verzorgd, je hoeft zelf dus niets mee te nemen. Zoals altijd sluiten we het kamp af met een bezoek aan de Pannekoekenmolen in Gulpen en met volle buiken keren we dan weer huiswaarts.

 

Opgeven voor dit gezellige en uitdagende kamp kan nog tot vrijdag 7 juni via onderstaande link:

https://forms.gle/zNXXFmSxa3KYqBwS8

 

Voor meer informatie check je jouw mailbox. Hier zal een mail staan van Barry Kraakman met alle informatie.