ck pupillen 2019 1ste dag

Alkmaar- De eerste dag van de clubkampioenschappen allround voor de pupillen was er een om niet te vergeten. 27 rijders stonden aan de start voor de 500 en 300 meter. En schrik niet zij waren vanavond goed voor 41 persoonlijk records!  Van A tot F pupil en zowel de jongens als de meisjes (bijna) iedereen reed wel een PR. 

Naast de gebruikelijke taferelen werden er innoverende idee├źn uitgevoerd, zo stonden een paar fanatieke ouders snert en chocomelk te verkopen. Een top initiatief en misschien wel het belangrijkste, de opbrengst komt volledig ten goede aan het pupillenkamp! Hint: hou alvast 18/19 mei vrij in de agenda.ck pupillen 1ste dag koffie

Na de traditionele afstanden, voor het kampioenschap, werd er afgesloten met een mass-start. Voor sommige een ware slijtageslag en voor andere eindelijk eens een lange afstand. Conclusie is in ieder geval dat alle kids de finish behaald hebben, mede door de support van alle ouders langs de kant! Op 16 maart zal de tweede avond van de clubkampioenschappen plaatsvinden, dan met appeltaart en natuurlijk de prijsuitreiking.

Voor de rituitslagen en tijden check: https://bit.ly/2VDq2uj