16 februari 2023 - Ook dit jaar organiseert de Alkmaarsche IJsclub afdeling Kunstrijden haar jaarlijkse Clubkampioenschap. Op zaterdag 18 februari 2023 zullen alle schaatsers tegen elkaar strijden in de ijshal van Sportcomplex De Meent in Alkmaar en zal aan het einde van de wedstrijd één schaatser worden gekroond tot Clubkampioen 2023. 

 

Clubkampioenschap 2023 AIJC kunstrijden 

De Alkmaarsche IJsclub afdeling kunstrijden organiseert jaarlijks het Clubkampioenschap waaraan alle kunstrijders van de verenidging deelnemers. De L2sk8 (<16) en Recreanten (16+) schaatsers uit de recreatieve trainingsgroepen hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het instuderen en oefenen van hun küren. Deze zullen zij tijdens het 

clubkampioenschap uitvoeren in categorieën op hun eigen niveau en hiermee zullen zij strijden om de titel binnen hun categorie. 

Daarnaast rijden alle wedstrijdrijders hun küren in hun eigen categorieën waarin zij zullen gan strijden om de individuele titels binnen elke categorie. Het hoogtepunt van het clubkampioenschap is de bekendmaking van de Clubkampioen 2023, de titel die zal worden uitgereikt aan de best presterende wedstrijdrijder tijdens het clubkampioenschap. Een super spannende én leuke wedstrijd dus! 

 

Publiek en details 

Wij nodigen iedereen uit om onze schaatsers te komen aanmoedigen en kennis te komen maken met alle niveau’s van het kunstrijden. Toegang tot het clubkampioenschap in de ijshal van Sportcomplex De Meent is gratis. 

Evenement: Clubkampioenschap 2023 Alkmaarsche IJsclub Kunstrijden Datum: zaterdag 18 februari 2023 

Tijd: van 9:45 tot16:00u, exact tijdschema te vinden in het Facebook event Locatie: IJshal Sportcomplex De Meent, Alkmaar 

Info & Updates: Facebook event pagina: https://fb.me/e/2WQWoqbYd 

Wij wensen alle rijders veel succes en kijken uit naar de wedstrijd! 

 

18.02 AIJC Kunstschaatsen Clubkampioenschap Credits Piet van Es Pietures