Huur zomerijs verenigingen

Vanaf 1 juli kunnen verenigingen zomerijs huren in de ijshal van de Meent: 7 dagen per week!

IJsverhuur is van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 22:00 en in het weekend van 9:00 tot 15:00.

De huurprijs is 155 euro per uur incl BTW. Reserveren kan via onderstaande link:

Na reservering ontvangt u een bevestiging. Van de verhuurder, Alkmaar Sport, ontvangt u een factuur en voorwaarden.

Op de verhuur van het ijs zijn de protocollen van NOC-NSF, KNSB en AS van toepassing.

Alkmaar Sport beschikt ook over zalen voor droogtraining: de multi-sport zaal en de spiegelzaal. Voor meer informatie zie: https://www.demeentalkmaar.nl/sportcomplex/sporthallen/

Huur Patchijs

Vanaf 1 juli is het mogelijk om te patchen op de volgende dagen en blokken:

Ma: 19.30 – 21.00 (M-categorie en hoger)

Di: 17.45 – 19.15 (Beginners tot/met M-categorie)

19.30 – 21.00 (M-categorie en hoger)

Wo: 17.15 – 18.45 (M-categorie en hoger)

Do: 17.45 – 19.15 (Beginners tot/met M-categorie)

19.30 – 21.00 (M-categorie en hoger)

Vr: 17.30 – 19.00 (M-categorie en hoger)

Za: 11.45 – 13.15 (Beginners tot/met M-categorie)

13.30.30 – 15.00 (M-categorie en hoger)

De prijs is 17 euro incl BTW per blok (1,5 uur) per schaatser.

Er geldt een maximum voor het aantal rijders op het ijs. Afhankelijk van het niveau is dit 20/24 rijders.

Op de verhuur van het ijs zijn de protocollen van NOC-NSF, KNSB en Alkmaar Sport van toepassing.

Reserveren van patchijs kan via onderstaande link:

Wij verzoeken u om de aanvraag online zorgvuldig in te vullen. Wijzigingen in uw eenmaal gedane verzoek zijn niet mogelijk. Overleg daarom met de coach van uw kind voor het invullen van de ijsaanvraag!

Na reservering ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging (inclusief de patchvoorwaarden).

Voor het patchen van het ijs gelden onderstaande voorwaarden:

- De patch wordt op naam gereserveerd. Onderling ruilen of doorverkopen van patchijs is niet toegestaan.

- Aanvragen zullen op volgorde van binnenkomst verwerkt en eventueel toegekend worden.

- Bij toekenning van het aangevraagde patchijs verplicht men zich tot het betalen hiervan. De betaling moet uiterlijk de dag voor de patchhuur ontvangen zijn.

- Annulering door de aanvrager van het éénmaal toegekende patchijs is niet mogelijk.

- AIJC KR behoudt zich het recht voor patchers op een ander blok te plaatsen wanneer dit beter past qua leeftijd en/of niveau.

- AIJC KR behoudt zich het recht voor bij onvoldoende deelnemers het patchijs te annuleren. In geval van annulering zullen eventuele betalingen hieromtrent teruggestort worden op de rekening waarvan de betaling gedaan is.

- AIJC KR behoudt zich het recht voor patchers de toegang tot het ijs te ontzeggen of het ijs te doen verlaten, indien niet aan de patch-voorwaarden wordt voldaan. Dit geldt in het bijzonder wanneer schaatsers zich niet houden aan de corona maatregelen of wanneer zij ertoe bijdragen dat AIJC KR niet kan voldoen aan de voorwaarden die door Alkmaar Sport aan de ijshuur zijn gesteld.

- Wanneer van overheidswege of door Alkmaar Sport de ijshal niet opengaat of wordt gesloten tijdens de patch periode, blijft het patch geld gedurende deze sluitingsperiode verschuldigd, indien AIJC KR voor de ijshuur moet betalen. Indien AIJC KR geen ijshuur verschuldigd is, wordt reeds betaald patch geld teruggestort of is, indien de patch in de periode van sluiting nog niet betaald is, geen patchgeld verschuldigd.

- Indien het ijs vol is kunt u geen reservering meer maken in het on-line systeem. U kunt dan altijd nog een mail sturen met uw vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kunnen u dan berichten weten wanneer er een plek vrij komt.

Logo AIJC 5