Dit seizoen is de jaarlijkse Alkmaarse Waagbokaal het toneel voor een lange zondag vol met kunstschaatsen op de Meent Bauerfeind.
Maar liefst 125 deelnemers van verschillende clubs uit heel Nederland hebben zich ingeschreven voor de wedstrijd in Alkmaar. Een record!
Vanwege het grote aantal deelnemers begint de wedstrijd reeds om 9.00 en zal tot ongeveer 18.00 duren.
Wij zijn trots dat wij als kleine organisatie in Sportcomplex De Meent jaarlijks een dergelijk mooie wedstrijd mogen organiseren en beginnende talenten te kunnen laten schitteren op het ijs.

Op de vroege zondag 15 december gaan de allerjongste kunstschaatsers van start. Vanuit de Alkmaarsche IJsclub zullen deze dag in totaal 11 schaatsers hun kur aan de jury laten zien in de beginnende categorie├źn Starters, Pupillen en Aspiranten.

De wedstrijd is gratis toegankelijk, Horeca TRCK is de gehele dag geopend en er zijn diverse verkoopstands in de hal aanwezig.

Bezoekers kunnen zich op deze dag bij de ontvangstbalie tevens inschrijven voor een leuke actie in de kerstvakantie! 3 snuffellessen voor maar 15 euro, voor de leefdstijdscategorie t/m 15 jaar en vanaf 16 jaar en ouder.

 
Anna Fleur Smit pupillen 2

Anna Fleur Smit, pupillen 2

 
Catarina Melideo, pupillen 2

Catarina Melideo, pupillen 2

 
Summer Wijkhuizen, pupillen 2

Summer Wijkhuizen, pupillen 2