summercamp2019a

‼️Ben jij er ook weer bij?
⛸3e editie van het #Summercamp #Kunstrijden #Alkmaar 2019!
📆12 augustus t/m 23 augustus 2019 o.l.v. #MarcusDeen
✏️Geef je nu vast op, dan ben je verzekerd van een plaats
✔️inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (& info)

Ben jij er ook weer gezellig bij aan het einde van de zomervakantie? Doe mee! Iedereen is welkom en van alle niveau's! Alle #leeftijden, #beginners, #wedstrijdrijders

Een gaaf en gezellig kamp niet alleen om je weer keihard op te laden voor het nieuwe wedstrijdseizoen maar ook om gewoon een elke dag lekker en gezellig een uurtje te komen kunstschaatsen met clubgenoten (l2sk8 of recreant). Voor ieder dus wat wils 👉🏻 check de #verschillende #pakketten en geef je snel op! Ook als je nog nooit hebt geschaatst of net bent begonnen ben je van harte welkom! Wij verhuren ook kunstschaatsen!

Het wordt hoe dan ook weer een super gaaf kamp!

Met gepaste trots kondigt AIJC kunstrijden alweer het 3e kunstschaatskamp aan van organisator/hoofdcoach Marcus Deen, voormalig EK en WK rijder en gediplomeerd (bonds) trainer kunstschaatsen. Twee weken lang staat de Meent in het teken van kunstrijden voor beginners t/m de top van Nederland. Niet alleen kun je leren kunstschaatsen als je nog nooit op de schaatst hebt gestaan, maar ook startende, gevorderde en topwedstrijdrijders bereiden zich in deze weken intensief voor op het nieuwe seizoen.
Met de verbouwing van de Meent Bauerfeind is een jaarlijks terugkerend en kwalitatief kunstschaatskamp mogelijk. De accommodatie voorziet in alle facetten wat top en breedtesport mogelijk maakt. Deze twee weken wordt er op verschillend niveau niet alleen getraind op het ijs (sprongtechniek, pirouetten, schaatsvaardigheid, choreografie, houding en powertraining) maar ook off-ice wordt er intensief getraind (ballet/dans, core en explosiviteitstraining). Er wordt een volledig programma geboden met alle bijbehorende faciliteiten, inclusief technical specialist die je routine beoordeelt en video review waarbij je je routine evalueert.

Diverse specialisten zullen hun medewerking verlenen aan het kamp. De line up wordt later bekend gemaakt.

Meer informatie: 

Inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook voor meer informatie)

summercamp2019b