AANKONDIGING IJSSHOW Heroes 2019 | AIJC KUNSTRIJDEN | 6&7 april 2019 | De Meent Bauerfeind Alkmaar

show2019b

PERSBERICHT

Alkmaar, 24 maart 2019

AANKONDIGING IJSSHOW Heroes 2019 | AIJC KUNSTRIJDEN | 6&7 april 2019 | De Meent Bauerfeind Alkmaar

Op zaterdag 6 april 19.00 uur & zondag 7 april 15.00 uur zullen alle schaats-sterren van AIJC hun kunsten vertonen op IJsbaan De Meent Bauerfeind in een wervelende show die dit jaar in het teken staat van Heroes. Vrijdag 5 april is de try-out, dit jaar wederom voor mensen met een beperking.

Tal van artiesten en persoonlijkheden worden gezien als helden of (levende) legendes. De jaarlijkse ijsshow van AIJC kunstrijden wordt dit jaar een ode aan al deze helden. Personen die op wat voor manier dan ook voor iemand een held zijn (of zijn geweest) zouden zomaar eens de revue kunnen passeren op het ijs! Dat betekent niet alleenmaar superhelden, maar ook echte personen, echte helden op het ijs!

show2019c

AIJC Kunstrijden hoopt publiek te verrassen met een flitsende en verrassende ijsshow. Waarbij zomaar eens de meest uiteenlopende (super)helden aan het publiek voorbij kunnen komen: sporthelden, popsterren, geschiedschrijvers en grote voorbeelden uit heden en verleden...publiek wordt hoe dan ook verrast!

Achter de schermen wordt momenteel heel hard gewerkt om alle shownummers te voorzien van bijpassende kostuums en attributen. Ook de aankleding van de hal en een schitterend decor zal de voorstelling voor bezoekers tot een totaalbeleving maken. Alle schaatsers, van groot tot klein, zullen daarbij acte de présence geven!

show2019d

Kunstschaatsers uit de Regio Alkmaar zetten elk jaar een fantastische ijsshow neer. De optredens van beginnende schaatsers en gevorderden die meedoen op nationaal en internationaal niveau wisselen elkaar in hoog tempo af. De ijshal wordt omgetoverd in een waar theater met tribunes, professioneel licht en geluid, theaterdoeken en decor. De schaatsers krijgen allen een kür in de show en hier worden zowel kostuums, make-up en kapsels als eventuele pruiken en accessoires op aangepast!

 

show2019e

De IJsshow van AIJC belooft wederom een waar spektakel te worden!

IJSSHOW Heroes wordt mede mogelijk gemaakt door het Victoriefonds, TAQA Cultuurfonds en de gemeente Alkmaar

VFO beeldmerk 2018

Data:
6 april 2019 - 19.00 IJSSHOW op de Meent Bauerfeind Alkmaar
7 april 2019 - 15.00 IJSSHOW op de Meent Bauerfeind Alkmaar

Verkoop DVD: http://www.alkmaarscheijsclub.nl/kunstschaatsen/dvd-ijsshow.html  

[standaard 15,- / VIP 35,-]

Het toegangskaartje is dit weer jaar geld waard!

show2019f

Dit jaar draagt de gemeente Alkmaar wederom bij aan de ijsshow Heroes. Met deze subsidie biedt AIJC kunstrijden bezoekers van de ijsshow de mogelijkheid om na de show (2e week van de meivakantie: 30 april, 1 en 3 mei, tussen 9.30-11.00) een gratis kunstschaatsclinic te volgen. De clinic is er voor jong en oud en voor ervaren of niet ervaren rijders. Op locatie ligt tijdens de show een intekenlijst klaar. Indien bezoekers hierop naam, leeftijd en emailadres achterlaten, dan ontvangt men data en tijden. Opgeven via de email kan natuurlijk ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waar men kaarten bestelt.

show2019g

Promofilm https://m.youtube.com/watch?v=ePcnIdH5fJQ&t=1s 

Facebook www.facebook.com/AIJCkunstschaatsen/ 

Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.