summercamplogo2018

Met gepaste trots kondigt AIJC kunstrijden het 2e kunstschaatskamp aan van organisator/hoofdcoach Marcus Deen. Twee weken lang staat de Meent in het teken van kunstrijden voor beginners t/m de top van Nederland. Niet alleen kun je leren kunstschaatsen als je nog nooit op de schaatst hebt gestaan, maar ook startende, gevorderde en topwedstrijdrijders bereiden zich in deze weken intensief voor op het nieuwe seizoen.

Met de verbouwing van de Meent is een kwalitatief kunstschaatskamp eindelijk mogelijk. De accommodatie voorziet in alle facetten wat top en breedtesport mogelijk maakt. Deze twee weken wordt er op verschillend niveau niet alleen getraind op het ijs (sprongtechniek, pirouetten, schaatsvaardigheid, choreografie, houding en powertraining) maar ook off-ice wordt er intensief getraind (ballet/dans, core en explosiviteitstraining). Er wordt een volledig programma geboden met alle bijbehorende faciliteiten, inclusief technical specialist die je routine beoordeelt en video review waarbij je je routine evalueert.

Diverse specialisten zullen hun medewerking verlenen aan het kamp. Het kamp is van 20 augustus tm 31 augustus 2018 waarna we op 3 september direct starten met het winterijs.

Meer informatie en aanmelden: 

 contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zomerpakket bij AIJC Kunstrijden:
AIJC Kunstrijden biedt het hele jaar door een leuk actiepakket voor 3 lessen voor maar 15 euro! Dit is niet alleen voor kinderen van 4 jaar en de jeugd maar ook voor 16 plussers of volwassenen. Iedereen is welkom bij AIJC en een team van enthousiaste coaches staat voor je klaar. Voor deze proeflessen bieden wij ook schaatsverhuur van echt kunstschaatsen! Informeer naar de vele mogelijkheden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.