marcus

 Marcus Deen

 Hoofdtrainer / Trainer wedstrijdgroep / droogtraining

 rita

 

 

 Rita Koen

Ik ben zelf actief geweest in de wedstrijdsport tot en met senioren . 3 keer derde van Nederland bij de novice.
Zelf altijd in het buitenland getraind en wel in Engeland bij de trainer van Sjoukje Dijkstra.
In  2013 met beide dochters Larissa en Laura in het topsportcentrum oberstdorf Duitsland  getraind. En daar 6 jaar gebleven.
Waar ik met internationale trainers heb samengewerkt .en vaak voor trainingskampen wordt gevraagd.
Onder ander Michael huth trainer van wereldkampioen Caroline kostner.
Ook heb ik 25 jaar in het onderwijs lesgegeven als biologie docent.
Hier in Nederland verzorg ik de trainerscursus voor kunstrijden.
Mijn doel is het maximale uit kinderen te halen maar tegelijkertijd  ze ook een leuke tijd te bezorgen.

 

christel aijc

 Ik ben Christel de Haan en sta sinds 1997 al op kunstschaatsen! In het jaar 2006 en 2007 was ik lid van AIJC en werd in 2006 ook nog eens Nederlands Kampioen Junioren onder de vlag van deze mooie club. Ik vind het geweldig om zoveel jaar later weer op deze baan te staan naast Marcus en mijn passie over te dragen aan de huidige generatie schaatsers.


 

Monique Elgin

Dans training

   Hoi! Ik ben Alexandra, L2sk8 en recreanten coach. Ik geef inmiddels al 10 jaar les bij AIJC en doe dat nog steeds met veel plezier. 😊
Ongeveer 18 jaar geleden begon ik zelf met kunstschaatsen en ik vind het heel leuk dat ik door het lesgeven mijn liefde voor deze sport kan doorgeven aan andere kinderen en volwassenen. Ik vind het altijd leuk om te zien hoe andere schaatsers groeien in onze lessen en hoe zij steeds enthousiaster worden over de sport, mede hierdoor sta ik nog steeds meerdere keren per week op het ijs als coach!⛸️
 

 

Hoi mijn naam is Lika en ik ben coach van de L2Sk8, de recreanten en ondersteun de wedstrijdgroep. Schaatsen doe ik al vanaf kleins af aan maar ben pas gaan kunstschaatsen toen ik 10 jaar was. Hier heb ik echt mijn passie in gevonden en hele mooie dingen in mogen meemaken. Bijna 8 jaar lang heb ik wedstrijden gereden door heel Nederland maar ook onvergetelijke wedstrijden en trainingsstages in het buitenland. Door een blessure ben ik helaas gestopt als actief wedstrijdrijder maar ik heb inmiddels mijn passie gevonden bij het lesgeven en doe dit al ruim 4 jaar. Het lesgeven geeft mij veel plezier en ook gezelligheid, vooral bij de recreanten. Naast dat de schaatsers veel nieuwe dingen leren van mij leer ik zelf als coach elke training wat nieuws van de schaatsers. Sinds dit seizoen geef ik niet alleen training aan schaatsers maar hou ik mij ook bezig met het maken van küren voor een aantal recreanten waar ik echt mijn creativiteit in kwijt kan. Sinds een aantal weken ben ik bezig met mijn tweede trainersdiploma en ben van plan om ook mijn derde diploma te behalen zodat ik in de nabije toekomst ook de wedstrijdgroep kan lesgeven en begeleiden bij testen en wedstrijden.

 sanne trainer

 

 

Ik ben Sanne, coach van de recreantengroep en L2SK8. De recreanten zijn een enorm gezellige groep mensen die mijn zaterdagochtend altijd weten op te vrolijken. Ik vind het geweldig om te zien dat ook schaatsers die op latere leeftijd beginnen in korte tijd zoveel vooruitgang kunnen boeken. Op dinsdagmiddag geef ik training aan de kinderen van de L2SK8. Het is altijd mooi om de kinderen te zien opgroeien en te zien hoe hun talenten ontwikkelen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om deze leuke groepen nog vele jaren training te mogen geven!

  Hoi, ik ben Alessia Ballirano.
Zelf ben ik begonnen met schaatsen toen ik 7 jaar was en ben begonnen met wedstijdrijden toen ik 9 jaar was, dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.
Ik geef al een aantal jaren les aan de L2sk8 en sinds kort ook aan de recreanten en dat doe ik ook met alle plezier.
Vind het zo leuk om dingen aan te leren en dan blije gezichten zien als iets dan lukt.
Inmiddels ben ik al met mijn 2de trainers opleiding bezig.
 

 

Hoi mijn naam is Melissa, ik ben coach bij de L2Sk8. Ik geef al 1,5 jaar les bij AIJC. Ik geef les omdat ik het super leuk vind om schaatsers iets te leren. Het is leuk om te zien hoe alle schaatsers zo snel vooruitgaan en hoeveel plezier zij hebben in het schaatsen. Ik doe het lesgeven zelf ook met heel veel plezier

 

 

   

 

 

under construction