flexfysiotherapie

Alkmaar- Met veel trots presenteren wij dat Flex Fysiotherapie ook dit seizoen, 2018-2019, weer sponsor is. Zij doen dit via het sponsorpakket "Bronze". Naast de fina​nciele sponsoring heeft Cock Groot, eigenaar van Flex, zijn diensten aangeboden aan, vooral, de leden van de Clubselectie. Het betreft hier dan bijvoorbeeld voedingsadviezen en een houding en bewegings check up

Het sponsorgeld komt in het beheer van het bestuur van onze afdeling en gaat gebruikt worden voor bestedingsdoelen waar alle leden van profiteren.

Nu dan even kennismaken met onze trouwe sponsor. Flex Fysiotherapie is gevestigd aan de Jan van Scorelkade  in Alkmaar en zoals eerder gezegd is Cock Groot de eigenaar. Hij is al jarenlang lid en heeft zich al bijna net zoveel jaar als trainer/coach ingezet voor de afdeling. Daarom zullen vele hem wel kennen en weet een deel daarvan ook dat hij fysiotherapeut is.  Zijn nauwe betrokkenheid met de club is ook zijn voornaamste reden tot sponsoring. 

De praktijk zelf is gericht op een zeer persoonlijke behandeling. Door de kleine praktijk met Cock als enige fysio, geniet de patiënt veel privacy en heeft deze altijd dezelfde behandelaar. Daarnaast is het heel normaal om in de avonduren een behandeling af te spreken. Met zijn ervaring met vele sporten, waaronder schaatsen, wielrennen, hardlopen, etc. kan Cock ook veel (top)sporters verder helpen.

Naast Cock is er ook  een haptonome die de praktijkruimte gebruikt, dit is Grietje van de Mei. Omdat zij van huis uit fysiotherapeute is helpt zij soms met patiënten die gebaat kunnen zijn bij een haptonomische benadering van hun probleem. Hierdoor vormt zij een welkome en door patiënten zeer gewaardeerde aanvulling op de therapeutische mogelijkheden.

Dus zit je ooit met problemen waarbij fysiotherapie uitkomst kan bieden, spreek Cock dan eens aan tijdens een training of ga naar: www.flexfysiotherapie.nl