Groeps foto kleding

Alkmaar- Ja hoor het is eindelijk zover, de nieuwe clubkleding is geleverd! Voor een groot deel van de langebaan afdeling is er nu dan echt clubkleding om in te gaan schaatsen! Vandaag (19 november) en morgen (20 november) wordt de kleding uitgegeven, bij Fortysix Sports, aan de leden die al kleding besteld hadden. Daarnaast zijn dit ook pasavonden voor mensen die nog geen kleding hebben besteld. Op beide dagen kan dit van 17:00 uur tot 21:00 uur en is alleen voor de leden van de langebaan afdeling, tenzij je bent uitgenodigd.

Jurian nieuw pakJacco nieuwe kleding

Na lang wachten hebben we vorig week onze order binnen gekregenen afgelopen zondag hebben een paar mazzelaars al hun kleding kunnen gebruiken tijdens hun wedstrijd in Heerenveen. Wat zij ervan vonden? Het zat goed, mooi ontwerp en bovenal heel snel! Jurriaan Koolhaas reed in zij nieuwe Vancouver pak bijvoorbeeld zeven tiende van zijn 500m toptijd af en zelfs zes seconden van zijn 1.500m pr.

Na al dat harde werk van Menno Bakker (voorzitter) en Sven Wolf (ledenadministratie) dan ook een echte mijlpaal dat de eerste kleding uitgeleverd mag worden en dat er al dikke pr’s zijn gereden met de pakken.

Het is in de komende twee dagen dus mogelijk om ook jouw kleding te bestellen. De verwachting is dat we deze kleding in de eerste week van januari kunnen uitleveren, een frisse en flitsende schaats start van het nieuwe jaar.

Helaas is al gebleken dat het bij sommige kledingstukken niet helemaal goed is gegaan. Mocht jij hier ook last van hebben, neem dan contact op met Sven Wolf via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij gaat met AGU dan hard werken om met een passende en goed oplossing te komen.