Logo Noordhof zonder adres

Met veel trots presenteren wij Huisartsenpraktijk Noordhof als sponsor voor de seizoenen 2018-2019 en 2019-2020. Zij doen dit via het sponsorpakket "Silver", dit houdt dus onder andere in dat zij een eigen (schaats)clinic hebben dit seizoen en dat er een (club)wedstrijd naar de praktijk wordt vernoemd. 

Het sponsorgeld komt in het beheer van het bestuur van onze afdeling en gaat gebruikt worden voor bestedingsdoelen waar alle leden van profiteren.

Nu dan even kennismaken met onze nieuwe sponsor. Huisartsenpraktijk Noordhof is gevestigd in de Alkmaarse wijk Overdie, in het zorgcomplex "De Entree". Hier zit, naast huisartsenpraktijk Noordhof, een apotheek, fysio en nog meer gespecialiseerde zorg. 

De praktijk is sponsor geworden van onze langebaan omdat zij graag sport bereikbaar willen maken voor iedereen. Een sport helpt, zoals wij wel weten, bij een gezonde levensstijl. Naast dat zij ons sponsoren, zijn ze ook sponsor van de F'jes van Alcmaria en ondersteunen zij "de Rolstoelbus". 

Wij gaan de personeelsleden van Noordhof dit seizoen een leuke clinic bezorgen en hopen dat een klein groepje van onze leden hierbij willen helpen. 

Wil je meer weten over de praktijk? Kijk dan op: www.huisartsenpraktijknoordhof.nl