Clubwedstrijd

Zaterdag vond alweer de tweede clubwedstrijd van het seizoen plaats. Veel pr's waren er helaas niet. Het waren vooral de jongere generatie rijders en rijdsters die lieten zien dat ze (alweer) flinke progressie hadden gemaakt. Het verslag dat Jarmo maakte van deze wedstrijd is daarom ook kort, maar krachtig. Veel leesplezier:

Goedemorgen, middag, avond, of nacht allen,

Op zaterdag 3 november was er weer een clubwedstrijd van de Alkmaarsche IJsclub. Deze combinatie wedstrijd met pupillen, junioren, senioren en de masters was weer een waar spektakel stuk. Overigens was het ook mijn eerste wedstrijd.

In deze wedstrijd zijn weer een tiental persoonlijk records gereden en we hadden zelfs deze avond een echte wereld rit:
Het was iets voor 8 op deze koude, heldere avond. Er stonde 2 toppers op de wedstrijdbaan. Met in de binnenbaan: Isabel Grevelt en in de buitenbaan: Jarmo Beemsterboer. Deze toppers zullen een 700 meter rijden.

Met een eindtijd van 57.94 heeft Isabel de 1ste tijd wereldwijd van dit seizoen gereden, van alle leeftijden.

Ook Jarmo heeft met een eindtijd van 1.03.85 zijn plek in de wereldtop gehaald met een top 15 positie van de wereld is hij ook zeer tevreden, daarnaast hield hij de nieuwe generatie "mannen" achter zich.

Omdat ik, Jarmo, de 700m maar een erg korte afstand vond en ik nog energie overhad reed ik en passant nog een 3.000m er achteraan. Dit had ik achteraf gezien beter niet kunnen doen. Ik fungeerde vooral als haas voor de snelle rijders zoals Stefan Schot en Isa Merkuur.

Zoals u kunt begrijpen ben ik nu erg moe dus hoe het kort en wens u nog een fijne dag, of nacht.

Groeten Jarmo.