board

Sinds het verwelkomen van de nieuwe voorzitter van onze afdeling, Menno Bakker, is er al veel veranderd en daar wordt nu wederom wat aan toegevoegd. Na ieder bestuur overleg wordt er naar de leden gecommuniceerd wat er is besproken en welke besluiten er zijn genomen. Wij trappen daarom af met het bestuur overleg van dinsdag 4 september. 

 

Clubkleding

Ten eerste een duim naar alle leden! Na een zeer teleurstellende stand van 5 bestellingen op zondagavond, is de teller dinsdag gestopt op ruim 40 bestellingen voor clubkleding! 

Naast dit hebben wij ook een globale planning voor de tweede pasavond. Deze zal eind oktober/begin november zijn in schaatswinkel Fortysix Sports. Details volgen later via de mail en website.

Helaas waren er rond de clubkleding ook nog wat problemen en zeer terechte vragen van sommige leden. Voor de leden, of ouders van leden, die aparte vragen of opmerkingen hadden, zij krijgen binnenkort antwoord op hun vragen, met een uitgebreide uitleg van het hoe en waarom. 

 

Trainerskleding

Naast dat alle leden nieuwe clubkleding kunnen aanschaffen, hullen we ook alle trainers in nieuwe kleding. Deze zal rond dezelfde tijd geleverd worden als de reguliere clubkleding.

 

Maandagtraining 

Zoals vele van jullie vast al door hebben, het wordt weer eerder donker. Dit heeft ons en de trainers doen besluiten om nu ook de maandag training, van alle categorieën, af te werken op atletiekbaan Viaanse Molen (Hylas) in Alkmaar. Hier hebben we licht en daarom kunnen de trainingen gewoon om 19:00 uur starten.

Er zijn tijdens onze training ook andere verenigingen aanwezig op de baan. Luister daarom goed naar wat er is afgesproken en wat de trainers tijdens de training vertellen!

 

8 oktober

Maandag 8 oktober is er Alkmaars Ontzet. Er is dan geen centrale training op de altletiekbaan. Wellicht is er een mogelijkheid dat er geschaatst wordt in Hoorn, de Westfries gaat 29 september open, maar dit is aan de trainers. 

 

Schaatsen Hoorn

Zoals gezegd gaat Hoorn de 29ste alweer open. Voorgaande jaren regelde Cock Groot een aantal trainingen tijdens het publieksuur en daar gaan we gewoon mee door. De trainers hebben hier de leiding is en zij zullen binnenkort met meer informatie en details komen, maar als er wat bekend is staat dat natuurlijk ook op de website en Facebook. 

Naast deze trainingen ben je natuurlijk ook zelf vrij om naar Hoorn te gaan om te schaatsen. Het is nu zelfs al mogelijk om in Leeuwarden te schaatsen. 

 

Website

Vorig jaar hebben we deze website in gebruik genomen. Veel is al verbetert ten opzichte van de oude website, maar helaas voldoet de huidige website nog niet aan alle eisen van onze leden en voor potentiële nieuwe leden. Daarom gaat er binnenkort weer actie ondernomen worden door het webcare team. Voor de start van het schaatsseizoen moet de website weer helemaal up to date zijn!

 

Bochtentraining pupillen

Hier is al veel vraag naar geweest. Helaas hebben we moeten besluiten om deze trainingen uit te stellen tot in het nieuwe jaar. Kosten, tijdstippen en beschikbaarheid van ijs zijn hier de voornaamste redenen van. Dit is niet zoals wij het bedacht hadden, maar helaas dwingt de situatie ons tot dit besluit. 

 

Sponsoring

Tot nu toe hebben we al met drie sponsoren een mondeling akkoord voor zelfs een paar meerjarige sponsorcontracten! Natuurlijk kunnen er altijd meer bij, dus is jouw werkgever interessant? Heb je een eigen bedrijf en ben je geïnteresseerd wat de sponsoring inhoudt? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan gaan wij ermee aan het werk. 

 

Tot zover de stand van zaken. Wedstrijdschema en trainingstijden worden binnenkort verwacht en definitief bekend gemaakt. Houdt de website dus in de gaten!