aijc sponsor brief kopie2

Als langebaan bestuur hebben wij deze zomer niet stil gezeten, want er was een hoop te regelen. Naast dat er clubkleding en kledingsponsor gezocht, gevonden en geregeld is, is er nu ook een nieuw sponsorplan! Dit sponsorplan moet ervoor gaan zorgen dat wij het handje vol sponsoren die er nu nog zijn bij ons blijven, maar het moet de AIJC langebaan ook een stuk interessanter gaan maken voor nieuwe sponsoren. 

 

Het nieuwe sponsorplan is naast de standaard advertenties en banners op de website, ook gericht op interactie en betrokkendheid creëren tussen de AIJC en de sponsor. Zo worden er clinics en zelfs kleine wedstrijdjes aangeboden. Dit zorgt hopelijk voor meer intresse en hogere sponsorbedragen, maar zijn clinics ook een goed middel om nieuwe leden te werven. 

 

Het sponsorplan is goedgekeurd door het afdelings- en hoofdbestuur en nog mooier, de eerste sponsor is al binnen! Huisartsenpraktijk Noordhof uit Alkmaar heeft zijn intresse duidelijk gemaakt en rest alleen nog het onderteken van het contract voor twee schaatsseizoenen! 

 

Om nog sneller en meer sponsoren te kunnen werven is de vraag ook aan de leden, kennen/weten jullie interessante bedrijven? Of heb je zelf interesse om (weer) sponsor te worden? Meld je dan bij Thomas Kerssens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Club van 50

Naast het sponsorplan is Bram Dieleman druk bezig met het opzetten van een "club van 50(of 100)". Dit houdt in dat een iemand of een bedrijf ieder seizoen €50,- of €100,- kan doneren aan de AIJC in ruil voor een vermelding op de website als lid van de "club van 50/100". Ideaal voor (kleine) bedrijven die niet een heel sponsorcontract willen afsluiten. Exacte details over de club volgen later.