fenne kampioen Hoorn

Niet het afgelopen weekend maar weekend daarvoor alweer reed er wederom een delegatie van AIJC pupillen een interclub. Dit maal was het strijdtoneel ijsbaan de Westfries in Hoorn. Fenne Houtenbos was hier ook weer van de partij en deed weer met plezier verslag van dit voor haar succesvolle toernooi.

Nu het verhaaltje van Hoorn. Ik mocht als pupil D alleen de 100 en 300 meter rijden. Verder deden van onze club nog mee, River Greve, Jerry Coenen, Jan meester, Isa van der Veen en Wisse Slendebroek. We waren goed op tijd en na inrijden mocht ik in rit 14 op de 100 meter. Er was een meisje dat op de Nederlandse ranglijst hoger stond dan ik. Daar werd ik wel een beetje zenuwachtig van. Gelukkig ging mijn rit super. Ik had wel een slechte start vond ik zelf. Ik werd nr. 3. Op de 300 meter die lekker langer is ging het nog beter. Ik won en ook de tweede 300 werd door mij gewonnen. Het algemeen klassement won ik ook nog, alweer een beker erbij. Zo, wat was ik blij. De prijsuitreiking begon pas heel laat en de meeste kinderen waren toen al naar huis. Jammer, de prijsuitreiking is bijna net zo leuk als het schaatsen. Verder was het jammer dat de andere kinderen van ons niets hadden gewonnen. Jan had wel een PR op de 700 meter en Wisse een PR op 500 en 1000 meter. Ik hoop dat er gauw weer een wedstrijd komt want dat vind ik super gaaf.

Groeten van Fenne

Helaas geen teamprijs dit keer maar wel hartelijke felicitaties aan Fenna met haar overwinning. Hopelijk smaakt dit naar meer...